8 de octubre de 2010

Jo vote Calabuig


Joan Calabuig serà el candidat socialista a l’alcaldía de València. Així ho han decidit les bases del PSPV de la capital tras haver-se donat al si del partit un procés intern de democràcia participativa y plural, gràcies al qual la ciutadanía estem coneixent millor quina és l’alternativa progresista que vol liderar el canvi polític a aquesta formidable ciutat.

Necessitem un Ajuntament de València que tinga com a principal prioritat les persones, la solució dels nostres problemes, que done resposta a les nostres necessitats i garantisca el nostre benestar, tant si vivim al centre com a la perifèria; en lloc d’unes polítiques municipals centrades en financiar de sotamà “Grandes Eventos” que duren un cap de setmana i dels que només gaudixen uns pocs, a més de la coneguda afició per la construcció de macro-projectes urbanístics d’elevats sobrecostos, cuestionable utilitat y limitat atractiu turístic.

La gent d’esta ciutat está cansada d’un Ajuntament que s’ha quedat sense idees ni respostes, que és autoritari, que preferix preocupar-se pels jardins del riu i per la València “de postal”, amb la il.luminació més costosa i contaminant d’Europa, i que a més a més ignoran a la perifèria i a la seua gent, que com a conseqüència directa de la deixadesa i l’abandò del govern local, te menys esperança de vida que la que es dona a altres barris “de primera”.

La joventut vol un canvi en esta ciutat. Som un col.lectiu ignorat per l’Ajuntament, només cal fixar-se en el despreci que fan al Consell de la Joventut de València, portaveu de la inmensa majoria d’associacions juvenils de tot tipus valencianes, que en lloc de ser escoltat i promocionat, es boicotejat i asfixiat econòmicament per tal d’acallar les veus crítiques de tots els i les joves cap al govern local, tancat al diàleg i a escoltar les propostes de la joventut.

En definitiva, València vol un canvi. Un canvi per a que al gent no relacione el nom de València amb el d’una alcaldessa protagonista dels monòlegs d'humor i esquetxos televisius, una alcaldessa que abans se pareix a la “Rita Medieval” de Xavi Castillo que a una política de nivell, preocupada pel benestar de totes i tots els que vivim ací.

València vol i necessita un canvi, i eixe canvi haurà de vindre de la mà de Joan Calabuig. El viatge ha començat, será difícil, però en democràcia res es impossible.

1 comentario:

ROJILLO dijo...

Pues molt malament Calacul. Eixe tio no el coneixen ni al seu carrer. Desperta si creus que este tio guanyara a Rita.